In this section, you can access to the latest technical information related to the FUTURE project topic.

Praktično o GUF alatu u Koprivnici i Valenciji

Procjena životnog ciklusa cestovne opreme predstavlja značajnu obvezu javnih službenika uključenih u javnu nabavu. Kako bi se olakšali procesi procjene, partneri projekta LIFE FUTURE nisu samo osmislili GUF alat, nego su obvezni organizirati treninge kako bi praktično pokazali kako koristiti GUF alat!


Procjena životnog ciklusa uličnog namještaja može biti značajna obveza javnih službenika uključenih u javnu nabavu. Kako bi se olakšali procesi procjene, partneri LIFE FUTURE nisu samo osmislili GUF alat, nego će također organizirati trening kako bi praktično pokazali kako koristiti GUF alat!
Grad Koprivnica i Las Naves zaduženi su za organizaciju treninga u Koprivnici i Valenciji. Prvi trening održan je u Valenciji 23. listopada 2018., a još dva treninga slijede u Koprivnici. Ove radionice za izgradnju kapaciteta usmjerene su na javne službenike i detaljno će objasniti kako funkcionira GUF alat i koje su prednosti njegova korištenja za tijela javne vlasti. Radionice obuhvaćaju sljedeće teme: 


• prezentacija općeg okvira nacionalnog zakona koji se odnosi na zelenu javnu nabavu;
• prezentacija projekta LIFE FUTURE;
• uvid u GUF ALAT;
• praktična radionica.


Tijekom praktične radionice sudionici će imati priliku testirati GUF alat, a pratit će ih iskusni korisnici. Na taj način imat će mogućnost postavljati pitanja i dobiti izravne odgovore.


Dvije radionice organizirat će Koprivnica, i to 15. studenog 2018. i 29. studenog 2018. Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u radionici, molimo kontaktirajte Maju Balaško. (maja.balasko@koprivnica.hr).

» Author: LIFE FUTURE newsletter

» Publication Date: 24/10/2018

Download

» Source:

« Go to Technological WatchAIMPLAS Instituto Tecnológico del Plástico

C/ Gustave Eiffel, 4
(València Parc Tecnològic) - 46980
PATERNA (Valencia) - SPAIN

PHONE

(+34) 96 136 60 40

EMAIL

Project Management department - Sustainability and Industrial Recovery
life-future-project@aimplas.es